PSD Suceava 2020

Lobby-știi profesioniști ai Bucovinei

Deputatul PDL de Suceava prof. univ. dr. Sanda-Maria Ardeleanu a participat, marți, la Întrunirea Corpului Profesioniștilor în Lobby, desfășurată la București.
 

Potrivit parlamentarului democrat-liberal, reuniunea a reprezentat, de fapt, conferința de închidere a unui proiect inedit, dar important pe zona inovației, în încercarea de construire a unui instrument de reglementare care să facă transparentă activitatea de lobby în România. La această conferință au luat parte și cei 800 de cursanți-absolvenți ai Academiei de Advocacy. Alături de ei, au fost invitați și politicienii care, în marea lor majoritate, au lăudat ideea existenței unui corp al profesioniștilor în lobby. „În intervenția mea, am declarat că toți suntem atrași de ideea de lobby, că am practicat lobby-ul într-un anume fel ca Monsieur Jourdain, fără să știm că o facem, și că a sosit momentul să trecem de la «hobby» la «lobby». Bineînțeles că am menționat necesitatea reunirii tuturor lobby-știlor români în ampla dezbatere prilejuită de reorganizarea administrativ-teritorială a României, pentru ca pe masa CONREG-ului să ajungă argumentele și nu interesele” arată Sanda-Maria Ardeleanu în cea mai recentă postare de pe blogul său.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: