Atletism, Campionatele Naționale de Marș

Cinci medalii pentru sportivii de la CSM Suceava

Atleții Clubului Sportiv Municipal Suceava au avut o comportare deosebită la Campionatele Naționale de Marș, care s-au desfășurat la București, la finele săptămânii trecute.
 

Sportivii pregătiți de antrenorii Silviu Casandra și Radu Mihalescu au reușit să urce de cinci ori pe podiumul de premiere, atât la individual, cât și în proba pe echipe, la seniori și tineret, feminin și masculin, clubul sucevean fiind printre primele pe țară la numărul de medalii cucerite. Aflat într-o formă foarte bună, atletul Cătălin Șuhani, pregătit de antrenorul Silviu Casandra, a reușit primul său titlu de campion național la tineret, în acest an având deja șapte medalii naționale, dintre care un titlu de vicecampion în iarnă și două titluri la Campionatul Național Universitar. Cătălin Șuhani a reușit să urce pe podium și cu echipa, alături de colegii săi Ilie Rătundu și Florin Mocuță, CSM Suceava câștigând titlul de vicecampioană națională de seniori. De precizat că toți cei trei sportivi sunt pregătiți de Silviu Casandra. Tot la masculin, dar în proba individuală, Iulian Roșu, antrenat de Radu Mihalescu, a făcut o cursă bună și a câștigat bronzul la tineret, probă câștigată de colegul său Cătălin Șuhani. Și la feminin, sportivele de la CSM Suceava s-au descurcat admirabil la aceste finale desfășurate în Parcul Herăstrău din București, echipa formată din Ioana Agapi, Alina Onofrei și Sânziana Mandiuc (pregătită de Radu Mihalescu) devenind vicecampioană națională la tineret și medaliată cu bronz la senioare. Echipa feminină a CSM Suceava și-a păstrat astfel cele două medalii pe care le-a câștigat și în iarnă, argint la senioare și bronz la tineret. „Au fost condiții grele pentru concurenți din cauza caniculei, dar mă bucur că am reușit să câștigăm cinci medalii, CSM Suceava fiind clubul cu cele mai multe locuri pe podium. Florin Mocuță a fost și el foarte aproape de podium, dar de la kilometrul 12, când era pe locul doi, a cedat treptat din cauza deshidratării, în iarnă el ieșind pe locul doi la seniori. Îi felicit pe toți sportivii pentru efortul depus și mulțumim Direcției Județene pentru Sport și Tineret Suceava pentru sprijinul acordat pentru realizarea acestor performanțe”, a declarat antrenorul Silviu Casandra.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI