La Gura Humorului, o nouă benzinărie

MOL România anunță că a deschis o nouă benzinărie în județul Suceava, în orașul Gura Humorului, în urma unei investiții de aproximativ un milion de euro, pentru a deservi atât clienții locali, cât și pe cei aflați în tranzit între zona Moldovei și Ardeal.
 

„Benzinăria din Gura Humorului este a treia pe care am deschis-o de la începutul acestui an, extinzând rețeaua noastră la 138 de unități. MOL România consolidează astfel acoperirea națională a rețelei de benzinării și va continua strategia de extindere pe termen lung pe piață” a declarat Kinga Daradics, Country Chairman al MOL România. Dintr-un comunicat al firmei aflăm că benzinăria are o suprafață totală de 2.090 mp, este situată pe str. Ștefan cel Mare nr. 128 bis, la ieșirea din oraș către Câmpulung Moldovenesc, pe un traseu folosit în special de șoferii care circulă între județele Botoșani, Suceava, Iași și zona Ardealului. Printre altele, benzinăria include un magazin, o terasă și un restaurant. Benzinăria este echipată cu două pompe multiprodus, cu un total de 18 pistoale, dintre care două cu debit mărit, pentru alimentarea vehiculelor comerciale. Se precizează că șoferii pot achiziționa roviniete și au la dispoziție facilitățile dedicate posesorilor de carduri de carburant MOL Gold și MOL Silver sau ale sistemului de loializare MultiBonus.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: