Criminalul din Cacica a ajuns în arest

Bărbatul acuzat de matricid la Cacica, Gheorghe Andronic, în vârstă de 61 de ani, care și-a omorât mama, în vârstă de 88 de ani (Ana Andronic), a fost arestat, ieri, preventiv, pentru 29 de zile, de Tribunalul Suceava.
 

Bărbatul acuzat de matricid la Cacica

Gheorghe Andronic nu a fost, inițial, suspect de comiterea crimei, susțin surse judiciare, mai ales că ancheta preliminară nu conducea spre o asemenea atrocitate. Ana Andronic a fost găsită de judiciariști decedată, pe pat, însă nu prezenta semne de violență extremă, în afara unor echimoze superficiale la nivelul feței. Medicii legiști suceveni au efectuat necropsia procedurală, constatând că moartea bietei femei s-a produs în urma unei compresii puternice a căilor respiratorii. Cu alte cuvinte, victima a fost strânsă de gât. Polițiștii l-au chemat, ieri, la audieri pe Gheorghe, care, în cele din urmă, și-a recunoscut fapta. A declarat că nu-și prea aduce aminte mare lucru, întrucât era prea beat. A mai spus că i-a cerut maică-sii bani de băutură, iar aceasta l-ar fi refuzat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: