Lansare de carte de artă

Vineri, 7 iunie 2013, ora 18,00, iubitorii de artă, de frumos sunt așteptați la City Art Gallery (în incinta Shopping City Suceava) la lansarea cărții ,,Simbolul mâinii în artele plastice” a artistului plastic prof. dr. Cătălin Alexandru Chifan.
 

Evenimentul are loc sub egida Universității de Artă ,,George Enescu” Iași, a Universității ,,Ștefan cel Mare” Suceava, a Editurii Artes Iași și a Colegiului de Artă ,,Ciprian Porumbescu” Suceava. Despre carte și autor va vorbi prof. dr. Petronela Munteanu. Între invitați se numără și profesoarele Alexandra Bejinariu, directoarea Colegiului de Artă ,,Ciprian Porumbescu” Suceava, și prof. Anca Dăscăliuc, realizatoarele traducerii rezumatului cărții în limba franceză și, respectiv, în limba engleză.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: