Luna Amară a fost în Suceava !

A fost în Talcioc Cultural, vineri, 31 mai. Entuziasmul a fost mare și încântarea pe măsură. „Talciocul” a fost plin de oameni tineri, frumoși, timizi, veseli, stilați, emoționați. Concertul a fost un succes.
 

Pe lângă atmosfera relaxantă din Talcioc Cultural, pe lângă muzica bună, nu am putut să nu remarc profesionalismul artiștilor. Cei de la Luna Amară au știut să cucerească Suceava. Au făcut-o cu muzică bună, cu o atitudine prietenoasă și politicoasă (lucru din ce în ce mai rar întâlnit în societatea noastră). Au venit pe scena Talciocului pentru public, să îi cânte și să îl încânte. Au fost primiți cu inimile deschise, cu aplauze. Luna Amară a ridicat publicul în picioare, public care nu a fost dispus să-i lase să plece fără să revină pe scenă pentru bisuri. Pe lângă eveniment în sine, mi-a plăcut atmosfera. O mulțime de tineri, veniți la concert în grupuri mai mari sau mai mici, au umplut „Talciocul” de prospețime. Tineri, adolescenți, trăind primele aventuri, dezbrăcați de inhibiții și prejudecăți, neînchistați în monotonii, și-au etalat frumusețea cu emoție. Personalități efervescente și interesante, nesigure și curioase, ascunse sub o pălărie șic sau alt accesoriu în trend, au dat evenimentului un aer de mister, acel mister al tinereții, al primelor iubiri. A fost o seara frumoasă, un eveniment reușit, cu artiști de valoare și un public spectaculos.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI