La Festivalul de Umor Cazon

Elevii jandarmi din Fălticeni au fost premiați

Premiul I și trofeul Festivalului Național de Umor Cazon „Podul Minciunilor”, la secțiunea Creație videoclip satirico-umoristic, a revenit elevilor Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni, după cum ne informează dna cpt. Irina Airinei, purtător de cuvânt al ȘMSJ Fălticeni.
 

Videoclipul a fost realizat de un grup de elevi din anul al II-lea: Chiriac Ștefan, Palancanu Cristinel, Bârsan Marian, But Alexandru, Caburgan Adrian, Pintilei Andrei, care alcătuiesc trupa „Oxygen”. Festivitatea a avut loc joi, 23 mai, după două zile de umor susținut, în care participanții și-au prezentat lucrările în cadrul secțiunilor festivalului: creație satirico-umoristică (proză, poezie, grafică, fotografie, epigrame, videoclip) și interpretare satiră și umor. Alături de elevii jandarmi au mai participat elevi de la colegiile militare liceale, studenți de la Academia de Poliție „Al.I Cuza” din București, Academia Forțelor Terestre Sibiu, cadre militare active și în rezervă, reprezentanți ai cercurilor militare, artiști care satirizează subiecte din domeniile vieții militare. Festivalul, ajuns la cea de-a XXIII-a ediție, a fost organizat de Cercul Militar Sibiu sub coordonarea Secției tradiții și cultură militară a Comandamentului Logistic București și s-a desfășurat în perioada 20-24 mai a.c. În continuare, elevii jandarmi urmează să participe la simpozionul „Valențele (in)formative ale comunicării” care se va desfășura la Școala de Subofițeri de Jandarmi Drăgășani în perioada 31.05-02.06.2013.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: