ITRSV Suceava are un nou director

Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic și Vânătoare (ITRSV) Suceava are un nou șef, în persoana lui Dan Constantin Coroamă, a anunțat, ieri, prefectul de Suceava, Florin Sinescu.
 

Dan Coroamă a fost numit, prin ordin de ministru, pe 20 mai, și îl înlocuiește în funcție pe Costel Girigan. Girigan a demisionat din funcție în prima parte a lunii mai, după ce a condus instituția timp de opt ani. Coroama este inginer silvic, promoția 2000, până în 2004 a lucrat în sistemul privat, iar din 2004 și până în prezent a fost angajat al ITRSV Suceava, fiind responsabil pe probleme de fond forestier. Nu este membru al vreunui partid, fiind funcționar public. ITRSV Suceava are competențe pe județele Suceava, Botoșani, Iași, Neamț și Bacău.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: