Voitinel

Care pe care pentru reținerea unor scandalagii

> Din cauza unei familii care încerca să-i elibereze, polițiștii au reușit cu greu reținerea unor localnici aflați sub influența băuturilor alcoolice care făceau scandal
 

Chemați sâmbătă pe la ora 19.30 să potolească patru persoane care băuseră și făceau scandal la un magazin din Voitinel, polițiștii din Grănicești nu știau că treaba nu va fi prea ușoară. I-au găsit acolo pe Cornel C., de 27 ani, din comuna Voitinel, Lucian R., de 29 ani, din comuna Leorda, județul Botoșani, și Ionel B., de 22 ani, din orașul Vicovu de Sus, care au refuzat în gura mare să meargă la sediul poliției cum li se solicitase. Ba, mai mult, au început să amenințe și facă tot felul de gesturi obscene lumii din jur adunate la „circ”. Polițiștii au cerut sprijin altor secții de poliție și au reușit să-l ducă la sediu doar pe Ionel B., ceilalți doi plecând spre casele lor. Dar erau deja urmăriți de forțele venite în sprijin, fiind ulterior prinși. Au apărut însă membrii familiei lui Cornel C., care s-au opus polițiștilor și au încercat să-l elibereze pe acesta. Au reușit chiar, Cornel C. îndepărtându-se câțiva metri după care a aruncat cu o cărămidă într-un polițist. Dar „circul” era departe de a se fi terminat. În timpul audierii lui Cornel C. și Lucian R. la secția de poliție Voitinel, a dat buzna în cameră Cornelia C., care fusese și ea în bar. Pentru că a întrerupt audierile, ea a primit pe loc o amendă de 2000 de lei, dar n-a „durut-o” prea tare măsura și i-a dat idei noi. Femeia a ieșit din sediul poliției și a sunat la „112” să declare că a fost bătută de un polițist. Ea a fost chiar la medicul legist să-i arate niște vânătăi și julituri, doar că acesta a trecut în certificat ce a văzut: „contuzie braț, contuzie facială și excoriație coapsă dreapta cu o vechime mai mare de 5 zile”. Cornel C. a fost preluat pentru cercetări de Poliția Rădăuți. A fost sesizat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți. În sarcina lui Cornel C., Lucian R. și Ionel B. s-a reținut comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice. Primul dintre aceștia a fost reținut pentru 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava și urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: