Ziua Europei, Ziua porților deschise la Prefectura Suceava

Instituția Prefectului județului Suceava organizează astăzi evenimentul intitulat „Ziua Europei – Ziua porților deschise”. Astfel, între orele 9 și 15, sucevenii vor putea vizita sediul instituției din Palatul Administrativ, vizitatorii urmând a fi îndrumați de către funcționari ai Prefecturii.
 

La ora 11, în Sala „Ciprian Porumbescu”, se va desfășura sesiunea de informare cu tema „Anul 2013 – Anul european al cetățenilor”, la care vor participa elevi de la Școala cu Clasele I-VIII Nr. 10 Suceava, acțiune în cadrul căreia vor fi prezentate drepturile tuturor locuitorilor Uniunii Europene, în calitate de cetățeni ai acestei comunități. „Ziua porților deschise, organizată de Ziua Europei, a devenit deja o tradiție pentru Instituția Prefectului. Cu atât mai mult cu cât anul acesta este Anul european al cetățeanului, consacrat drepturilor care decurg din statutul de cetățean al Uniunii Europene, ne-am gândit să organizăm o sesiune de informare pe această temă. Sucevenii trebuie să fie conștienți de importanța calității de cetățean european, de drepturile și obligațiile pe care le presupune apartenența noastră la UE. Îi așteptăm să ne viziteze pe toți cei care doresc să se informeze și să vadă cum decurge activitatea în cadrul instituției” a declarat Florin Sinescu, prefectul județului Suceava. Aflăm că informații referitoare la semnificația Anului european al cetățenilor vor fi postate pe pagina de web a Instituției Prefectului județului Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: