Până la finele lunii, potrivit primarului Ion Lungu

Suceava va avea operator de salubritate stradală

> „În cadrul prezentului contract temporar, treburile nu merg foarte bine” este de părere edilul-șef
Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC) a respins contestația asocierii de firme Florconstruct Suceava, Diasil Service Suceava & Bratners Servicii Ecologice Cluj-Napoca, unul dintre competitorii din cadrul licitației organizate de Primăria Suceava pentru delegarea prin concesionare a serviciilor de salubritate stradală și de iarnă. Șeful municipalității sucevene, Ion Lungu, a făcut cunoscut ieri, într-o conferință de presă, că potrivit CNSC, argumentele invocate de firmele contestatoare nu sunt „temeinice și justificate”, procedura de licitație urmând a continua, inclusiv cu ceilalți doi participanți, respectiv Rosal Grup București, actualul operator de salubritate din reședința de județ, cât și cu Romprest București.
 

„Comisia se va întruni în continuare, pentru a analiza ofertele din punct de vedere financiar și tehnic. Ne dorim ca, în perioada cea mai scurtă de timp, să putem declara un câștigător, să avem un contract stabil la salubritatea stradală, deoarece, în cadrul prezentului contract temporar, treburile nu merg foarte bine” a precizat primarul, menționând că un câștigător va fi declarat până la finele lunii în curs. Reamintim că Florconstruct Suceava, Diasil Service Suceava și Bratners Servicii Ecologice Cluj-Napoca s-au adresat Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, „pârând” organizatorul, adică Primăria Suceava, că ar fi prelungit în mod nejustificat termenul pentru depunerea ofertelor de către competitori. Ion Lungu a declarat că, întrucât la mijloc erau două zile nelucrătoare, a considerat că este necesar să dea „un termen mai larg” potențialilor doritori să se înscrie la licitație. De precizat este și că, de la 1 decembrie 2012, din cauza declanșării cu întârziere a procedurilor de licitație, autoritățile sucevene au fost nevoite să prelungească vechiul contract de concesionare a serviciilor publice de salubritate, document parafat, încă din anul 2004, cu Rosal Grup București.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: