În cele 3 zile de campanie C.A.S.A. organizată de „Salvați Copiii”

Sucevenii au donat o „cărămidă” de 5000 lei pentru casa familiei Pascariu

Sucevenii au donat aproape 5000 lei în cele 3 zile de strângere de fonduri din cadrul Campaniei „Contribui, Ajuți, Susții, Acționezi” (C.A.S.A.), organizată de „Salvați Copiii”, filiala Suceava, în perioada 1-3 mai a.c.
 

„Le mulțumim tuturor pentru sprijin și pentru că au ales să susțină proiectul C.A.S.A.”, a precizat președinta filialei, Camelia Iordache, adăugând că organizația dispune acum, cu tot cu banii obținuți din acțiuni umanitare precedente, de suma de 10.646 de lei, pentru a susține mai departe proiectul ce își propune construirea unei case pentru familia Pascaru din Liteni. În campanie s-au implicat peste 40 de voluntari și specialiști ai organizației care au susținut, pe lângă activitatea de informare asupra proiectului și strângere de fonduri, ateliere de facepainting, desene și felicitări pentru Sărbătoarea de Paști și de realizare a unor covorașe, reprezentând contribuția copiilor la dotarea casei ce va fi construite cu sprijinul comunității sucevene. Pentru a putea construi locuința familiei Pascariu, este nevoie de suma de 44.000 lei, astfel că „Salvați Copiii” Suceava va merge mai departe cu Proiectul C.A.S.A. și va organiza și alte evenimente ce vor avea drept scop colectarea sumei necesare realizării construcției, dorind ca, în luna septembrie, familia Pascariu să se mute în casă nouă. De aceea, cei care doresc să se alăture și să sprijine proiectul cu bani sau materiale de construcție pot lua legătura cu persoanele de contact Mircea Petriuc – coordonator proiect, Lena Ailincă – asistent social, tel: 0230 525 559, email: suceava@salvațicopiii.ro. De asemenea, donații se pot face și în contul IBAN RO64RNCB0234023048700001 deschis la BCR Suceava, cu mențiunea „Pentru proiectul C.A.S.A.”. Proiectul C.A.S.A. a fost inițiat în cadrul Programul Regional de Răspuns la Problematica Traficului de Copii, familia Pascariu din Liteni fiind identificată cu risc, din cauza nivelului foarte scăzut de trai și a condițiilor improprii de locuit. Obiectivul proiectului este de a asigura acestei familii o casă nouă, cu condiții minime de locuit, care se va construi prin muncă voluntară și cu banii obținuți prin campanii de strângere de fonduri și donații.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI