Liteni

Pască, ouă roșii și vin pentru familiile afectate de inundații

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, și președintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, au distribuit, sâmbătă, împreună cu jandarmii și pompierii suceveni, sinistraților din Liteni pachete cu produse alimentare specifice sărbătorilor pascale, se arată într-un comunicat comun al Prefecturii și CJ Suceava.
 

Familiile afectate de inundații au primit cozonac, pască, colaci, ouă roșii, preparate din carne și câte o sticlă de vin de masă. La Liteni au fost inundate, miercuri după-amiază, 96 de gospodării, între care și 16 locuințe. Cinci persoane au fost evacuate din locuințe din cauza apelor și s-au întors, joi, la casele lor. Jandarmii și pompierii distribuiseră, joi, localnicilor ale căror gospodării au fost afectate de inundații apă plată și alimente din partea CJ Suceava și a Prefecturii. Inundațiile au afectat și DJ 208 A pe două tronsoane, unul pe o lungime de 1,5 km și un altul de 2 km, iar DJ 208 C a fost afectat pe o lungime de 500 de metri. Totodată, au avut de suferit un pod, patru podețe și varianta de ocolire a podului Roșcani – Liteni de pe DJ 208 C. De asemenea, au fost inundate 85 ha de terenuri agricole. Echipe ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava și jandarmi au intervenit pentru evacuarea apei din case, anexe gospodărești, beciuri și fântâni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: