La DJST Suceava s-a deschis Concursul de Proiecte pentru Tineret, finanțat de MTS

Ieri a demarat, la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Suceava, Concursul Local de Proiecte pentru Tineret finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.
 

„Organizațiile neguvernamentale pentru tineret vor avea ca priorități sprijinirea de acțiuni specifice de voluntariat, sprijinirea înființării de structuri de și pentru tineret, dezvoltarea și diversificarea celor existente, facilitarea consultării între autoritățile centrale și locale și structurile reprezentative pentru tineret, dezvoltarea de parteneriate între structurile de și pentru tineret și administrația centrală și locală, dezvoltarea și diversificarea acțiunilor privind implicarea tinerilor în viața comunității, stimularea activității economice a tinerilor, stimularea creativității tinerilor în domeniul economic și social, facilitarea accesului la actul de cultură și creșterea consumului cultural la tineri, sprijinirea și stimularea creativității culturale, dezvoltarea și diversificarea ofertei educaționale nonformale pentru tineri, sprijinirea procesului de educare și formare continuă, facilitarea mobilității tinerilor între sistemul de învățământ și piața muncii, dezvoltarea și diversificarea acțiunilor de timp liber, vacanță, sport și turism pentru tineri” a comunicat Daniel Davidel, inspector în cadrul DJST Suceava. Proiectele ONG-urilor se vor depune în două etape. Perioada 7 – 20 mai este rezervată depunerii propriu-zise a proiectelor, pentru ca între 21 – 31 mai dosarele să fie completate cu eventualele documente lipsă necesare eligibilității.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: