„Coșul de Paște” de la O.M. PSD Suceava

Președintele executiv al PSD Suceava, senatorul Ovidiu Donțu împreună cu organizația municipală, a organizat o campanie intitulată „Coșul de Paște”, pentru persoanele nevoiașe din municipiul Suceava.
 

Dintr-un comunicat al Organizației Municipale PSD Suceava aflăm că aceasta campanie „a demarat în fiecare organizație PSD – secție de votare, în care președintele acesteia a avut sarcina de a depista persoanele cu probleme materiale”. Campania s­a desfășurat în zilele de 29 și 30 aprilie, în zonele Centru, Obcini, Zamca, Burdujeni (sat și oraș) și Ițcani. Pachetele au fost înmânate în prezența senatorului Ovidiu Donțu și a vicepreședinților organizației municipale, aflați alături de tinerii din PSD. Beneficiare au fost aproximativ 500 de familii, selectate cu sprijinul asociațiilor de proprietari și a mediatorilor din școli.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI