Râșca

Cercetări efectuate de polițiști în cazul decesului unui bărbat de 34 de ani

Polițiștii Postului de Poliție Râșca au fost sesizați joi, în jurul orei 13.50, de Gheorghiță M., din localitate, cu privire la faptul că Petruș A., de 34 de ani, din comuna Râșca, a decedat în pădurea Cantonului Silvic Plopu, după ce s-a răsturnat cu un tractor auto forestier (TAF).
 

La fața locului, aflăm, s-a deplasat echipa operativă a poliției, iar din verificările efectuate s-a stabilit că Petruș A. era rudă cu familia lui Gheorghiță M. și ajuta la treburi în gospodărie. Gheorghiță este administrator al unei societăți comerciale din Râșca, ce are ca obiect de activitate exploatarea de material lemnos, având un TAF, care era parcat la domiciliul acestuia, unde are și sediul societății. În jurul orei 8, Gheorghiță a plecat împreună cu soția în municipiul Fălticeni, iar la domiciliul acestora a rămas Petruș. În jurul orei 12.45, cei doi au revenit și au constatat că Petruș nu era acasă și nici TAF-ul nu era în curte. TAF-ul plecase, însă, pentru că existau urme de roți la ieșirea din gospodărie. Dându-și seama că Petruș a plecat cu TAF-ul în pădure, locuind la o distanță de circa 60 m față de marginea pădurii, Gheorghiță s-a deplasat pe drumul forestier Moișa, în căutarea acestuia. Ajungând în locul numit Pârâul Sihastrului, pe teren accidentat, a găsit TAF-ul răsturnat, iar pe Petruș, sub TAF. L-a scos și a încercat să-i acorde primul ajutor, dar când a văzut că este decedat l-a lăsat acolo, a plecat și a anunțat poliția. „Petruș A. nu avea calificare pentru a lucra ca TAF-ist și nu era angajat la societatea comercială. Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului Municipal Fălticeni, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții, fiind sesizat Serviciul de Medicină Legală Suceava. În cauză s-a întocmit un dosar ce urmează a fi soluționat procedural” informează IPJ Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI