Parcare interzisă la Palatul Administrativ

> Deși parcările subterane se află în apropiere și au locuri libere, șoferii parchează pe străzile adiacente > Exceptați vor fi angajații Consiliului Județean și Prefecturii, precum și riveranii > Amenda pentru parcare ilegală variază între 100 și 500 de lei și va fi aplicată de către polițiștii locali
 

Primăria municipiului Suceava și Serviciul Poliției Rutiere, cu acordul Consiliului Județean și Prefecturii, lucrează la un proiect de semnalizare a zonelor de staționare interzisă din centrul Sucevei, inclusiv a celor din preajma Palatului Administrativ. Primarul Ion Lungu a precizat recent că, întrucât indicatoarele de avertizare au cam lipsit, până acum polițiștii locali nu au dat nicio amendă pentru staționarea haotică pe străzile din apropierea parcării subterane. Lungu spune că, în acest sens, a obținut acordurile de principiu ale președintelui executivului județean Cătălin Nechifor și prefectului Florin Sinescu. „Am avut discuții la Consiliul Județean și la Prefectură, iar împreună cu Poliția Rutieră urmează să stabilim zonele de parcare interzisă. Se lucrează la acest lucru, astfel încât să nu amendăm în mod absurd. Am acordul de principiu al președintelui Cătălin Nechifor și prefectului Florin Sinescu să facem ordine în jurul Palatului Administrativ, în primul rând, dar și pe străzile aferente”, a reliefat primarul. Lungu a precizat că exceptați de la interdicția de a parca în perimetrul în cauză vor fi lucrătorii care își desfășoară activitatea în Palatul Administrativ, respectiv cei ai Consiliului Județean și Prefecturii, la care se adaugă și conducătorii auto riverani. „Cei care au treabă sau se află ocazional prin zonă, și blochează circulația, vor fi obligați să meargă în parcările subterane, așa cum este corect”, a explicat șeful administrației municipale sucevene, Ion Lungu. Deși parcările subterane au locuri libere, șoferii continuă să ocupe benzile de circulație de pe străzile adiacente Ciprian Porumbescu, Vasile Bumbac și Nicolae Bălcescu, blocând chiar și intrările în subteran. Amenda pentru parcare ilegală variază între 100 și 500 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: