IȘJ evaluează 547 de dosare pentru gradația de merit

Cele 547 de dosare ale unor cadre didactice din județ care doresc să obțină gradația de merit sunt evaluate, în această perioadă, de o comisie de la Inspectoratul Școlar Județean Suceava.
 

Cel mai probabil vineri, se va întruni Consiliul de Administrație al IȘJ care va analiza și valida punctajele de la dosare, pe discipline, urmând ca apoi să fie afișată lista finală cu cadrele didactice ale căror dosare au fost admise. Potrivit metodologiei, numărul de gradații se acordă prin aplicarea a 16% din totalul posturilor didactice existente la nivelul Inspectoratului Școlar, din care se scade numărul de gradații acordate în ultimii patru ani. Gradația de merit înseamnă pentru beneficiarii ei o creștere salarială de 25% din salariu de bază, pentru o perioadă de cinci ani. Primesc gradație de merit doar cadrele didactice cu rezultate deosebite la clasă, care au obținut performanțe și distincții cu elevii lor, la competiții școlare. Cadrul didactic care depune dosar pentru a obține gradație de merit trebuie să aibă o vechime în învățământ de peste patru ani. Gradația de merit se acordă începând cu data de 1 septembrie 2013. În anul trecut, au fost depuse 504 dosare pentru gradația de merit, fiind aprobate 348.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: