La etapa națională a Concursului „Infomatrix”

Aur pentru elevul Andrei Chifan și filmul său, „Better education”

> Elevul face parte din echipajul clasat pe locul I la acest concurs, colegii săi fiind Eusebiu Leliceriu, clasa a IX-a, și Ionuț Balan, clasa a XI-a, distinși cu argint și bronz > Echipajul va participa la etapa internațională a concursului, din luna mai
 

Elevul Andrei Chifan, din clasa a XI-a la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți, este câștigătorul medaliei de aur la Concursul național „InfoMatrix”, medalie obținută cu filmul „Better education” la categoria „Scurtmetraj”. Potrivit informațiilor primite de la directorul adjunct al colegiului, prof. Liviu Hatnean, elevul a făcut parte din echipajul care s-a clasat pe primul loc la această secțiune, colegii săi fiind Eusebiu Leliceriu, clasa a IX-a, și Ionuț Balan, clasa a XI-a, distinși cu argint și bronz. Cei trei elevi rădăuțeni vor reprezenta România la faza internațională a acestei competiții, care se va desfășura în luna mai. Colegiul rădăuțean a fost reprezentat de încă două echipe în concursul aflat la ediția a XI-a, echipe care s-au clasat pe locurile II și III la secțiunile „Computer Art”, respectiv și „Scurt documentar”. Elevii celor două echipaje sunt Andrei Lucescu și Bogdan Liscun, ambii din clasa a IX-a, respectiv Cristi Bodnărescu și Mihai Hlodec, clasa a X-a. Profesorii care i-au îndrumat pe toți acești elevi sunt Antoneta Lăzărescu și Gabriela Coajă. Etapa națională a Concursului „Infomatrix” s-a desfășurat pe 5-6 aprilie la Universitatea Europei de Sud-Est „Lumina”, reunind peste 270 de participanți din întreaga țară. Ei și-au expus cele 176 de proiecte la secțiunile „Computer Art”, „Hardware Control”, „Programming”, „Short movie” și „Robotics”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: