Mocănița – pusă pe line moartă

Polițiștii Postului de poliție Moldovița au fost sesizați joi de Ioan P., din comuna Vatra Moldoviței, că, în noaptea precedentă, de pe raza comunei, persoane necunoscute au sustras mai multe bucăți de șină de la calea ferată îngustă, aparținând unei societăți de căi ferate din județul Hunedoara.
 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că locul de unde se reclamă furtul șinei de cale ferată se află pe raza satului Argel, pe terenul lui Pavel C., din localitate, reprezentând capătul de linie al căii ferate pe care circula Mocănița, proprietatea societății. În urma cercetării locului faptei, s-a stabilit că din calea ferată au fost demontate și apoi sustrase, un număr de 10 bucăți de șină, în lungime totală de 90 metri liniari, câte 45 metri pe fiecare parte a căii ferate. Cu ocazia verificărilor, la o distanță de aproximativ 40 metri de locul de unde a fost săvârșit furtul, au fost descoperite 8 șine de cale ferată cu lungimea totală de 75 metri, ce erau îngropate sub un mal de pământ. Bunurile au fost predate pe bază de proces-verbal reprezentantului societății din Hunedoara, Ioan P., însă două șine de cale ferată, cu lungimea de 7,5 metri liniari fiecare, nu au fost identificate până în prezent. Valoarea prejudiciului este de circa 1.500 lei. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor și a recuperării prejudiciului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: