Cupa presei la tir a fost adjudecată de „PlusTV” și „Crai nou”

Aproape 30 de reprezentanți ai presei sucevene au pus ieri mâna pe pistoale pentru a-și disputa Cupa presei la tir, competiție devenită tradițională și organizată de IJJ Suceava de Ziua Jandarmeriei Române, la poligonul de la Mihoveni.
 

N-a tras nimeni înainte ca inspectorul-șef Eugen Șalar să explice încă o dată combatanților cât de simplu este să nimerești ținta dacă urmezi câteva reguli elementare de tragere. Teoria a fost una, practica, însă, cu totul alta. În mai multe serii și asistați de jandarmi, ziariștii au tras cu pistoale Makarov (calibru 9 mm), câte trei focuri. Unii au nimerit și chiar au făcut punctaj mărișor, alții au risipit gloanțele în decor, dar ceva adrenalină tot a curs măcar pentru cei care și-au simțit timpanele agresate de împușcături. După un ceai cald s-au numărat punctele și s-au ales premianții, respectiv câștigătorii: Femei Locul I și Cupa – Daniela Beale (Crai nou) Locul II – Gina Vacariu (PlusTV) Locul III – Oana Pilan (orasulsuceava.ro) Bărbați Locul I și Cupa – Ticu Dolenschi (PlusTV) Locul II – Florin Milici și Valentin Cimpoieș (Radio Vocea Evangheliei) Locul III – Gheorghe Botârcă (Bucovina TV) și Florin Paiu (Monitorul de Suceava)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: