Ioan Bălan vizează funcția de vicepreședinte regional

Vicepreședinte regional al PDL pentru regiunea de nord-est. Pentru această funcție va candida deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan, actual secretar executiv adjunct al partidului, în cadrul Consiliului Național de Coordonare al PDL.
 

„Candidez pentru funcția de vicepreședinte al PDL pentru regiunea de dezvoltare nord-est”, a anunțat, ieri, Bălan, care a fost președintele comisiei de organizare a Convenției Naționale a PDL. Colegiul Director Național al PDL a stabilit, miercuri, convocarea, la data de 6 aprilie, la Palatul Parlamentului, a Consiliului Național de Coordonare în care va fi aleasă noua conducere a partidului, a anunțat președintele PDL Vasile Blaga. La CNC vor fi aleși prim-vicepreședinții, vicepreședinții, secretarul general, secretarii executivi ai partidului, membrii Comisiei de integritate, litigii și statut și cei ai Comisiei de revizie și control.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: