Cătălin Nechifor, în fața celui de-al doilea mandat la conducerea PSD Suceava

Conferința județeană de alegeri din Organizația Județeană PSD Suceava, care va fi organizată vineri, se va încheia prin realegerea lui Cătălin Nechifor în funcția de președinte, el fiind singurul candidat înscris în cursă.
 

Ales în mai 2010 în funcția de președinte al Organizației Județene PSD Suceava, Cătălin Nechifor are în sprijinul său atuul câștigării alegerilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, când l-a învins pe liderul PDL Gheorghe Flutur. Totodată, sub conducerea lui Nechifor, organizația PSD Suceava a câștigat jumătate din mandatele de parlamentar și a devenit mult mai vizibilă în cadrul partidului. Printre reproșurile ce i se pot aduce lui Nechifor se numără scăderea numărului de consilieri județeni social-democrați aleși, de la 14 în mandatul 2008-2012 la 9 în actualul mandat, din cauză că PSD a candidat la alegerile locale pe liste comune cu PNL sub sigla USL. Cătălin Nechifor a preluat organizația într-o situație dificilă, după ce partidul a intrat în opoziție, o mare parte dintre primarii social-democrați se alăturaseră lui Gheorghe Flutur, iar organizații întregi trecuseră la PDL. El și-a propus drept țintă ca PSD Suceava să devină principalul partid din județ și în urma alegerilor din 2012 a dovedit că și-a atins scopul. La Conferința județeană de alegeri de vineri urmează să se stabilească și dacă va fi menținută funcția de președinte executiv al organizației, care acum este deținută de senatorul Ovidiu Donțu, care este și președinte al Organizației Municipale PSD Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: