Caravana fondurilor europene, lansată la Gura Humorului

> Scopul final al campaniei de informare este creșterea indicelui de absorbție corectă a fondurilor nerambursabile acordate prin PNDR
 

Caravana de informare privind fondurile europene pentru dezvoltarea agriculturii și satului românesc „PNDR vine în satul tău”, este lansată, astăzi, ora 11, în Gura Humorului, la Muzeul Obiceiurilor Populare, anunță Mihai Moraru, directorul executiv al Oficiului Județean de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (OJPDRP) Suceava. Moraru face cunoscut că, în cadrul evenimentului, vor fi prezentate detalii privind implementarea Programului Național de Dezvoltare Rurală, informațiile urmând a ajunge la fermieri, investitori și autoritățile locale care au accesat sau pot beneficia de fonduri europene pentru dezvoltarea rurală. „Caravana fondurilor europene pentru satul românesc promovează noile activități de informare și educare destinate publicului țintă al PNDR, către partenerii de la toate nivelurile decizionale, precum și către publicul larg. Participanții vor putea vizita rulota expozițională și vor putea oferi sugestii de îmbunătățire a mijloacelor de informare destinate beneficiarilor și partenerilor de la nivelurile central și local”, a declarat Mihai Moraru. Campania „PNDR vine în satul tău” este finanțată prin Măsura 5.1.1 – Asistență Tehnică a Programului Național de Dezvoltare Rurală 2007-2013. Acțiunea are în vedere acordarea informațiilor specifice derulării fondurilor europene derulate prin PNDR. În același timp, se urmărește crearea unui climat de încredere, prin prezentarea unor proiecte de succes, astfel încât să se asigure un impact pozitiv al receptării informațiilor. Scopul final este creșterea indicelui de absorbție corectă a fondurilor nerambursabile acordate prin PNDR.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI