Mîrza anticipează spargerea „frăției” USL

Deputatul PSD de Suceava Gavril Mîrza le-a atras atenția social-democrații suceveni că trebuie să-și consolideze forța proprie, întrucât „frăția” USL nu va mai ține mult, iar la următoarele alegeri PSD va trebui să concureze cu liberalii, care vor fi în acel moment reprezentanții dreptei în România.
 

Gavril Mîrza a spus, în cadrul Adunării generale de alegeri a Organizației Municipale PSD Suceava, că rezultatul obținut de USL în alegerile din 2012 a fost și rezultatul urii acumulate de populație față de ceea ce a însemnat regimul „portocaliilor”, iar electoratul are o așteptare „fantastică” de la actualii guvernanți. El le-a spus membrilor Organizației Municipale PSD Suceava că rezultatele alegerilor sunt ciclice și le-a reamintit că în 1992 Ion Iliescu și PSD au câștigat alegerile cu un scor mare, în timp ce în 1996 alegerile au fost pierdute, dar câștigate apoi în 2000 și pierdute în 2004. „Am câștigat acum cu o forță politică, USL, ca o necesitate împotriva lui Traian Băsescu și regimului lui. Acesta a fost principalul obiectiv, iar în 2014 ne vom atinge acest obiectiv și scăpăm de Băsescu” a explicat deputatul sucevean. Deputatul a fost extrem de ironic la adresa traiectului politic al fostului partid de guvernamânt și a evidențiat faptul că, din câte observă, „PDL a plecat pe drumul spre cimitir, iar după 2014 este nevoie de stânga și dreapta pe eșichierul politic”. „Nu știu dacă va mai fi necesar USL și în 2016 și vom ajunge să concurăm cu liberalii, care vor fi pe dreapta. Va trebui să ne consolidăm forța proprie pentru că această frăție ține cât ține. Va trebui să ne consolidăm în tot județul” a spus Mîrza. El a făcut declarațiile în timp ce în sală se aflau mai mulți lideri ai Organizației Municipale PNL Suceava și a menționat că ceea ce le transmite el social-democraților sunt acțiuni pe care între timp le fac și liberalii.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI