Elena Udrea atacă USL din toate puterile

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, sâmbătă seara, la Suceava, că guvernarea PDL a fost o guvernare responsabilă, ce a schimbat fața României, iar actuala guvernare USL nu este în stare nu numai să văruiască, ci nici măcar să taie panglici la toate proiectele inițiate de fostul partid de guvernământ.
 

Elena Udrea a fost prezentă sâmbătă seara, la Suceava, în sala mică a Casei Culturii, unde și-a prezentat, în fața a peste 250 de membri și simpatizanți ai PDL Suceava, moțiunea cu care candidează la funcția de președinte al PDL la Convenția Națională din 23 martie. Ea a arătat că guvernarea PDL a construit în România cât nu au construit în țară toate guvernările de după 1989. „O guvernare care a lăsat în urmă atât de multe proiecte încât guvernul USL nu că nu este în stare să zugrăvească ce am construit noi, nu e în stare nici măcar să taie panglici la toate proiectele pe care le-am început” a spus Elena Udrea, care a precizat că guvernarea PDL îi face pe toți membrii de partid să stea cu capul sus în fața oamenilor. Parlamentarul, care a fost ministru al dezvoltării și turismului în guvernele Boc, a mai spus că în curând oamenii vor înțelege că au dat credit cui nu trebuia și că s-au bazat pe USL că le va fi mai bine, dar că le este din ce în ce mai greu și că vor căuta o alternativă care trebuie să fie PDL. Ea a arătat că nu este suficient ca PDL să fie în opoziție ca să crească în opțiunile electoratului și că este nevoie ca în fiecare zi să arate electoratului greșelile guvernării USL. „Din nou, România astăzi este pe primul loc în Uniunea Europeană la rata inflației. A fost în ianuarie 5,9%, în februarie 4,8%. E prima țară cu cea mai mare inflație din UE. Asta înseamnă o viață mai scumpă, prețuri mai mari pentru români” a mai spus Elena Udrea. Ea a mai declarat că în fiecare zi se pierd locuri de muncă și că USL a promis un milion de locuri de muncă, dar între timp au apărut o sută de mii de noi șomeri. „Cine sancționează abuzurile și incompetența acestei guvernări, cine le vorbește românilor astăzi despre ceea ce se întâmplă rău sub ocupația USL? Dacă nu o facem noi, dacă nu suntem noi partidul de opoziție care să apere românii, chiar și pe cei care s-au lăsat păcăliți de cei din USL, o vor face alții” a spus Udrea. Ea a arătat că PDL riscă să piardă principalul loc de partid de opoziție și riscă să nu fie nici principalul partid de centru-dreapta, precizând că s-a înființat o alianță nouă de centru-dreapta între Forța Civică și PNȚCD. „Orice proiect politic major de centru dreapta trebuie să se construiască în jurul PDL” a conchis Elena Udrea, care le-a cerut delegaților la Convenția din 23 martie să o voteze pentru a putea crea „Noul PDL”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: