„Ar fi culmea să jucăm singuri și să nu câștigăm meciul”

Liderul județean al PSD Suceava, Cătălin Nechifor, care este și președintele Consiliului Județean Suceava, a declarat, sâmbătă, în cadrul ședinței de alegeri a Organizației Municipale PSD Suceava, că USL joacă acum singură pe tot terenul, pentru că nu există opoziție și, în plus, consideră că echipa USL e sortită succesului pentru că ar fi culmea să joace singură și să nu câștige meciul.
 

Cătălin Nechifor a explicat că are impresia că „antrenorul opoziției”, Traian Băsescu, și-a făcut o echipă cu Vasile Blaga fundaș, Monica Macovei pe extrema dreaptă și Elena Udrea ca înaintaș, iar toți fac un periplu prin țară și încearcă, „precum alcoolicii anonimi, să se convingă că ei sunt cei mai buni”. „Neavând opoziție, nu e bine pentru noi. USL e o echipă puternică, are oameni de valoare, dar joacă singură pe stadion. Această echipă e sortită succesului. Ar fi culmea să jucăm singuri și să nu câștigăm meciul” a subliniat liderul PSD Suceava. El a arătat că încrederea pe care românii au acordat-o USL va trebui răsplătită cu realizări, dar că guvernarea actuală nu este ușoară după ce 5 ani PDL nu a făcut altceva decât să se împrumute, să angajeze cheltuieli, multe pentru investiții inutile, dar fără să le plătească. „Plătim noi acum pentru ceea ce nu au plătit ei” a mai spus Cătălin Nechifor, care a adăugat că numai în Suceava sunt corecții preliminare de câteva zeci de miliarde de lei vechi pentru incompetența celor din PDL, apreciind că fosta guvernare a desconsiderat atât România, cât și Uniunea Europeană prin modul în care a făcut cheltuieli. El a reamintit că numai în cazul șoselei de centură a municipiului Suceava costurile au fost crescute cu 62%, dar cu toate acestea Guvernul USL va aloca fonduri pentru finalizarea acestei investiții. Cătălin Nechifor a mai spus că de când USL administrează județul Suceava s-a introdus normalitatea în actul administrativ și nu se mai scrie cu oi pe dealuri și nici nu sunt invitați pianiști importanți să cânte pe stadion printre cai și căruțe. „Am încercat să facem un climat de colaborare în administrație, să facem o administrație mai apropiată de cetățean, cu zâmbetul pe buze și o vorbă bună” a spus președintele PSD Suceava. El a mai spus că pentru viitorul județului nu sunt suficiente fondurile europene și de aceea invită în județ potențiali investitori, care să vadă la fața locului condițiile în ca-re vor putea dezvolta afaceri. „Nu cred că soluția e să mergem noi cu ranița în spate după investitori, ci să-i invităm pe investitori aici” a declarat Cătălin Nechifor, care consideră că în România baza de dezvoltare trebuie să fie internă, prin investiții directe, și să nu se axeze doar pe atragerea de fonduri europene.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: