La PSD Suceava

Alegeri fără miză și cu sala pe jumătate goală

> Ovidiu Donțu a fost reconfirmat președinte al social-democraților suceveni
Senatorul de Fălticeni Ovidiu Donțu a fost reales, sâmbătă, cu unanimitate și cu vot deschis, președinte al Organizației Municipale PSD Suceava, el fiind de altfel singurul candidat înscris pentru această funcție, pe care o va ocupa pentru a doua oară consecutiv.
 

Ovidiu Donțu, care deține funcția de președinte al Organizației Municipale PSD Suceava din decembrie 2011, a spus în fața delegaților prezenți la adunarea de alegeri a organizației municipale, care s-a desfășurat în sala mare a Casei Culturii din Suceava (sală care a fost mai bine de jumătate goală – n.n.), că în mandatul său organizația a obținut cele mai bune rezultate în alegerile locale și că a avut o contribuție importantă și la câștigarea președinției CJ Suceava de candidatul PSD, Cătălin Nechifor. El a mai arătat că la alegerile parlamentare, candidații USL au obținut rezultate bune în colegiul de deputat, care a fost câștigat de liderul PNL Suceava, Alexandru Băișanu, și că a câștigat și cele mai multe voturi în colegiul de Senat, cu medicul Tiberius Brădățan, dar că, din cauza „legii strâmbe” candidatul ARD, Gheorghe Flutur a obținut mandatul de senator. Ovidiu Donțu nu a făcut însă niciun fel de referire la rezultatele din cadrul Colegiului 2 pentru Camera Deputaților, acolo unde PDL-istul Ioan Bălan a fost singurul deputat democrat-liberal din țară care și-a câștigat colegiul. Ovidiu Donțu l-a propus pe Tiberius Brădățan pentru funcția de prim-vicepreședinte al Organizației Municipale PSD Suceava, acesta fiind votat în unanimitate în această funcție. Președintele Organizației Municipale PSD Suceava a mai declarat că proiectul său de înființare a unui parc industrial în municipiul Suceava este pe drumul cel bun și a anunțat că a depus la Senat, alături de alți senatori, o inițiativă legislativă privind parcurile industriale, care conține un ansamblu de facilități care să ofere locuri de muncă. Ovidiu Donțu a fost ales senator în colegiul Fălticeni în urma alegerilor parlamentare din decembrie 2012.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: