Bilete de tratament nevalorificate

În cursul anului trecut, județului Suceava i-au fost repartizate 5.026 bilete de tratament, se arată într-o informare a Prefecturii, în care se precizează că valorificate au fost 4.876 dintre ele, cu un procent de utilizare de 95,91.
 

Pe durata anului 2012 s-au depus un total de 8.915 de dosare, persoanele îndreptățite să primească bilete de tratament balnear fiind pensionarii și beneficiarii altor drepturi stabilite prin legi speciale, persoanele asigurate și alte categorii de beneficiari. Casa Județeană de Pensii Suceava a început înregistrarea cererilor de acordare a biletelor de tratament, direct în aplicația informatică, încă din luna ianuarie. Conducerea instituției precizează că solicitările se completează numai pe formular tip și se pot transmite prin poștă, fax, e-mail (la adresa bilete@cjpsv.ro), ori se depun direct la sediul instituției din municipiul Suceava. La ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului sau, în cazuri excepționale, o altă persoană, desemnată de către acesta, pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ia respectivul tichet. Conform reglementărilor în vigoare, solicitanții trebuie să depună cererile cu cel mult 40 de zile înainte de demararea unei serii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: