La temperaturi de minus 10 grade Celsius, sucevenii ar putea rămâne fără încălzire

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat ieri că Termica mai are cărbune pentru asigurarea încălzirii doar până pe 18 martie, în condițiile în care la sfârșitul săptămânii se prognozează temperaturi de până la minus 10 grade Celsius.
 

Lungu a explicat că Primăria a achitat către SC Termica 3 milioane de lei, reprezentând o parte din subvenție și plata încălzirii pentru unitățile de învățământ, cu acești bani societatea de termoficare urmând să mai facă plăți către furnizorul de cărbune. „Sperăm ca banii aceștia să fie suficienți pentru a achiziționa încă o navetă-două de cărbune să mai livrăm energie termică până la 1 aprilie” a spus Lungu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI