Echipele CS „Nicu Gane” Fălticeni și LPS Suceava s-au calificat în sferturile de finală

Suceava va avea două reprezentante în sferturile de finală ale campionatului național de volei masculin pentru juniori. CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni s-a calificat de pe locul I al Seriei A cu punctaj maxim și doar un set pierdut, în timp ce LPS Suceava a ajuns în această fază a competiției de pe locul III.
 

De menționat faptul că în ultimul meci oficial al sezonului regulat, LPS Suceava a învins cu 3-2 ocupanta locului secund în Seria A, CSȘ Bacău. CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni va face parte din Seria I a sferturilor de finală alături de echipele CSM CSȘ 2 București, CS Provolei Arad și CSȘ Buzău, gazda turneului. LPS Suceava va face parte din Seria IV a sferturilor de finală alături de CSȘ Școala 1 Oțelul Roșu, CSȘ 1 Constanța și CSȘ Zalău, gazda turneului. În faza semifinală se vor califica echipele clasate pe primele două locuri din fiecare serie și cele mai bune două locuri III. Turneele din cadrul sferturilor de finală vor avea loc în perioada 22-24 martie. Din echipa CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni, pregătită de profesorul Ionel Ciocan, fac parte sportivii: Ștefan Lupu, Cosmin Andone, Marcel Amariei, Ciprian Pădurariu, George Sandu, Andrei Tănase, Iulian Dochița, Flaviu Timofte, Cătălin Grădinariu. Din formația LPS Suceava, pregătită de profesorul Vasile Moșuc, fac parte jucătorii: Tudor Popescu, Răzvan Moroșan, Ciprian Boanță, Răzvan Pricop, Alex Cojocariu, Florin Vizeteu, Claudiu Locovei și Alexandru Scurtu. „Știu că ne așteaptă un turneu dificil, formația din Zalău fiind oarecum favorită, însă noi vizăm calificarea în semifinale. Avem un lot bun în acest an și putem ajunge în penultima fază a campionatului național”, a declarat profesorul Vasile Moșuc de la LPS Suceava. „Este pentru a treia oară când încercăm să cucerim o medalie în competiția juniorilor. Ne-am poticnit de fiecare dată foarte aproape de final, dar în acest an am încredere că vom urca pe podiumul de premiere. Avem un lot omogen și foarte competitiv și îmi doresc ca toți jucătorii noștri să fie sănătoși, pentru că dacă vor fi cu toții apți sunt convins că ne vom lupta pentru medalii”, a afirmat profesorul Ionel Ciocan de la CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: