Eventuala majorare a prețului abonamentelor pe mijloacele de transport public ale TPL

„O injecție la un picior de lemn”

> „De la TPL Suceava s-a furat ca în multe alte instituții din țara asta”, crede liderul PNL Suceava, Alexandru Băișanu, solicitând verificări la societatea de transport public a CL Suceava
 

Conducerea liberalilor suceveni și-a exprimat nemulțu-mirea cu privire la activitatea derulată de Societatea de Transport Public Local (TPL) Suceava și a cerut administrației locale să demareze un control în acest sens. În cadrul unei conferințe de presă susținute ieri, președintele Organizației Județene a PNL Suceava, Alexandru Băișanu, a afirmat că TPL nu este decât „un făt care ar putea să moară la fel de repede cum a murit fosta societate care se ocupa cu această activitate, TPS”. Orice majorare a prețului biletelor sau a abonamentelor – pe care consilierii locali liberali o exclud din start – nu ar fi, în opinia șefului liberalilor suceveni, decât „o injecție la un picior de lemn”. „Nu ne putem permite ca fiecare societate de transport public care se tot înființează în municipiul Suceava să crească unu, doi, cinci sau șase ani, iar apoi să fie aruncată la gunoi pentru a înființa alta. În plus, cerem AGA de la TPL să verifice dacă actualul director al societății, dl Romaniuc, a dus la îndeplinire hotărârile CL Suceava în ceea ce privește managementul acestei societăți. Dacă da, înseamnă că TPL este în profit și nu are probleme. Dacă nu, îi cerem dlui Romaniuc demisia de onoare, demnă, din funcția pe care o deține” a declarat Alexandru Băișanu. Șeful PNL Suceava a mai făcut un apel către municipalitate de a verifica toate societățile particulare care derulează activități de transport de persoane în mod ilegal, chiar dacă nu au trasee prin municipiul Suceava, și „căpușează” transportul local. „Eu consider că de la TPL Suceava s-a furat ca în multe alte instituții din țara asta, iar acest lucru trebuie verificat neapărat”, a conchis Alexandru Băișanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: