Doi potențiali investitori s-au interesat de proiectul „Safari park” de la Păltinoasa

CJ Suceava va realiza un studiu de fezabilitate privind înființarea unui „parc de aventură” la Păltinoasa, pe infrastructura unei foste unități militare dezafectate din zonă.
 

Potrivit președintelui CJ Cătălin Nechifor, 2 potențiali investitori par interesați de inițiativa autorităților județene. „Vom elabora un studiu din care să reiasă clar posibilitățile de a face această investiție, care înseamnă trafic de turiști în zonă și presupune implicarea administrație publice locale în susținerea proiectului. În afară de cele 96 ha de teren și clădirile aferente din proprietate, dorim să ducem acolo toate utilitățile, astfel încât investiția să poată fi făcută de o persoană privată, juridică, iar, după materializare, aceasta să vină în completarea ofertei turistice a județului Suceava”. Șeful executivului județean susține că, în țările vestice, acest mod de agrement se bucură de întâietate în fața modalităților standard de petrecere a timpului liber și că proiectul ar putea fi un succes pentru județ. „Ar fi un proiect complementar care vine să întregească oferta turistică clasică, respectiv cea de turism religios, balneoclimateric sau în alte forme practicate în județul Suceava” a explicat Cătălin Nechifor. „Safari Park” s-ar putea adresa, în mod special, familiilor cu copii, care vor să viziteze, în habitatul lor natural, animalele din această parte a țării, precum și altele, aduse din celelalte zone ale României.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: