Până acum, la Primăria Suceava

Comercianții de mărțișoare au solicitat 45 de autorizații de funcționare

45 de cereri de autorizație pentru vânzarea mărțișoarelor în Suceava au fost solicitate, până în prezent, primăriei, a declarat viceprimarul Sucevei, Gavril Vîrvara. Potrivit acestuia, din cele 45 de solicitări, 44 au fost aprobate.
 

Conform certificatului de urbanism eliberat pentru delimitarea locurilor unde urmează să se amplaseze tarabe pentru comercializarea mărțișoarelor și a produselor specifice sărbătorilor primăverii, există un număr de opt locații în care se pot amplasa mobilier urban pentru comercializarea produselor, în perioada 10 februarie – 15 martie, cu condiția de a nu împiedica circulația auto și pietonală în zonă. Cele opt locații sunt: str. Ștefan cel Mare (în zona Policlinicii), str. Ștefan cel Mare (în zona magazinului Bucovina), bdul 1 Decembrie 1918 (în apropierea Spitalului de Urgență), str. Stațiunii (în zona magazinului Premier), bdul George Enescu (Curcubeul), bdul George Enescu (în vecinătatea filialei Allianz Țiriac), str. Petru Rareș (aproape de Hala Agroalimentară) și str. Tineretului din Burdujeni. Vîrvara a admis faptul că au existat și cazuri în care comercianții au solicitat și câte două, trei locuri, deoarece există situații când aceștia sunt organizați ca întreprindere familială sau ca întreprindere individuală, și atunci fie sunt mai mulți membri angajați, fie au dreptul să angajeze, conjunctură în care de la aceeași firmă va exista câte o persoană în locuri diferite. „Numărul total de locuri este de 55, fiecare fiind de 2 metri pătrați. Până acum, cele mai solicitate amplasamente sunt zonele Bucovina (18 locuri aprobate) și Tineretului (8 locuri aprobate)”, a spus viceprimarul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: