O șansă pentru copiii cu probleme grave de sănătate

„Târgul cadourilor de mărțișor”

În perioada 18 februarie – 11 martie, la Muzeul Apelor „Mihai Băcescu” din Fălticeni se va desfășura „Târgul cadourilor de mărțișor”.
 

Manifestarea este organizată de Grădinița Specială Fălticeni împreună cu Asociația „Euroșansa For Life”, în parteneriat cu unitățile de învățământ din municipiul Fălticeni și are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii aflați în dificultate (probleme grave de sănătate) din Grădinița Specială și pentru acoperirea cheltuielilor necesare derulării acestui proiect. „Sunt așteptați să participe, cu lucrări originale și de calitate, preșcolari și școlari din toate unitățile de învățământ din municipiul Fălticeni sub coordonarea cadrelor didactice care manifestă dorința de a se alătura proiectului nostru sau copii și tineri cu creații personale realizate în afara instituțiilor de învățământ” ne-a declarat educatoarea prof. Mihaela Sandu, coordonatoarea proiectului. „Târgul cadourilor de mărțișor” face parte din proiectul educațional-umanitar „Șansa de a dărui!” inițiat de Asociația „Euroșansa For Life”. Lucrările pot fi aduse la secretariatul Grădiniței Speciale sau la sediul Asociației, până pe data de 20 februarie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: