Dr. Adela Băișanu a preluat oficial șefia CAS Suceava

Medicul stomatolog Adela Băișanu și-a luat în primire, ieri, funcția de președinte director general al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, ea fiind numită în fruntea instituției începând din 11 februarie, prin ordin al președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.
 

Adela Băișanu

Până la această dată, funcția de președinte-director general al CAS Suceava a fost ocupată, cu delegație, din luna iunie 2012, de ec. Oana Elena Picioc. Noul președinte al CAS Suceava a câștigat concursul organizat recent la nivelul CNAS, obținând o medie de 75 de puncte. Conform rezultatelor finale, 8 dintre candidații participanți la concurs au fost respinși, 3 candidați obținând punctajul minim – 70, iar 5 au obținut punctajul maxim – 100.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: