Concursul interjudețean de cultură populară veche „Vremuri de altădată”

Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava vă invită să participați la Concursul interjudețean de cultură populară veche „Vremuri de altădată”, ediția a II-a, an școlar 2012-2013.
 

Concursul se adresează elevilor și profesorilor interesați de fenomenul cultural vechi, de promovarea valorilor culturale românești, de conservarea și transmiterea tradițiilor populare, a creației artistice și a valorilor în contextul provocărilor și al realităților din societatea contemporană. Condiții de participare: Concursul se va desfășura pe două secțiuni: a) pe echipe – concursul de portofolii realizate de echipaje din maxim 4 elevi, care vor concepe 3 produse finite, la alegere din următoarele: > eseu liber, reportaj, interviu – 2-3 pagini, format A4, font Times New Roman 12, > ppt – maxim 15 sld., > film documentar realizat cu mijloace proprii, maxim 3 minute, înregistrat pe dvd, > clip de promovare a unui fenomen cultural identificat – maxim 30 de secunde, înregistrat pe dvd. b) individual – participanții pot realiza unul sau mai multe produse finite din cele mai sus menționate. Elevii pot participa și individual, și în echipă, cu materiale pe teme diferite. Materialele, fișa de înscriere și un plic A4 autoadresat și timbrat se expediază la adresa: prof. Rotariu Maria, pentru Concursul interjudețean „Vremuri de altădată”, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava, str. Mărășești, nr. 57, cod 720214, sau pe adresa vremuridealtadata@yahoo.com. Calendarul desfășurării concursului Etape: a) Înscrierea candidaților: 1 februarie – 21 martie 2013 b) Evaluarea preliminară (preselecția) are loc în perioada 21 – 25 martie 2013 și este realizată de profesorii organizatori. Tot în acest interval, elevii și echipajele ale căror materiale întrunesc peste 70 de puncte sunt anunțați prin e-mail și invitați împreună cu profesorii îndrumători la festivitatea de premiere. Evaluarea finală este realizată de personalități implicate în identificarea și conservarea valorilor culturale vechi. c) Desfășurarea concursului: 28 martie 2013

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI