Suceava

Hotel clandestin în cartierul Burdujeni

> Polițiștii de la Fraude l-au luat „în lucru” pe proprietarul unui imobil neautorizat ca loc de cazare care găzduia, de mai mult timp, cel puțin 15 persoane contra unor chirii de 100 sau 200 euro/lună
 

După ce s-au auzit niște zvonuri, Poliția Suceava a făcut vineri, 8 februarie, verificări la un imobil din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, aflat în proprietatea lui Marian B., de 43 de ani, localnic. Imobilul, compus din parter, un etaj și mansardă, are la fiecare nivel 15-18 camere, cu unul sau două paturi și baie comună la fiecare palier, potrivită cazării mai multor persoane, în regim hotelier sau, după cum s-a constatat mai târziu, cu chirie, pentru perioade mai lungi de timp. …Ceea ce a și făcut de altfel proprietarul clădirii, care însă nu deține vreo autorizație pentru desfășurarea unei astfel de activități comerciale și nici nu declarase obținerea de venituri din închirierea locuinței sale. Cu ocazia verificărilor, polițiștii au identificat în imobil 15 persoane despre care s-a stabilit că locuiesc acolo de perioade îndelungate de timp și care achită proprietarului câte 200 sau 100 euro/lună. Niciuna dintre ele nu era locuitor al municipiului Suceava și nu avea nici măcar viză de flotant. Ele au declarat că primesc chitanță pe banii dați, dar niciuna n-a găsit să arate vreo „hârtiuță” doveditoare a celor declarate. Trei dintre persoanele audiate au arătat totuși polițiștilor o formă de contract de închiriere, dar era vorba despre niște înscrisuri simple, neoficiale, fără numere de înregistrare sau ștampile. De documentarea acestei cauze, ce aduce „din avion” a fraudă fiscală, aflăm că se vor ocupa în continuare polițiști ai Serviciului Investigarea Fraudelor din cadrul IPJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: