Liberalii suceveni sunt în tabăra Antonescu

Conducerea liberalilor suceveni a afirmat, în cadrul conferinței de presă de joi, că susține tabăra Antonescu și nu este sub nicio formă de acord cu afirmațiile făcute de Călin Popescu Tăriceanu.
 

Împărțirea liberalilor în două tabere (Antonescu și Tăriceanu) a venit după ce fostul premier PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că dorește introducerea unor alegeri primare pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale. Imediat, unii lideri PNL au cerut chiar excluderea lui Tăriceanu din rândurile formațiunii politice, iar câteva organizații județene și-au declarat susținerea unei tabere sau a celeilalte. Președintele PNL Suceava, Alexandru Băișanu, s-a ferit să facă precizări clare cu privire la necesitatea excluderii lui Tăriceanu din partid, dar a afirmat că „atâta timp cât un membru al PNL, indiferent cine ar fi el, încalcă prevederile statului, încalcă hotărârile luate în forurile de conducere și exprimă altceva decât ceea ce s-a hotărât prin vot, înseamnă că oamenii aceștia au o problemă” adăugând că „nu există altă soluție decât cea votată în cadrul PNL la nivel național și anume aceea ca dl Crin Antonescu să candideze din partea USL la președinția României și orice altă abordare în acest moment este total neavenită și nu corespunde cu hotărârile luate la cel mai înalt nivel de toți cei responsabili, care au atribuții în acest sens”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: