„Serbările Zăpezii” de la Vatra Dornei încep pe 9 februarie

În perioada 9-17 februarie, Primăria și Consiliul Local Vatra Dornei organizează o nouă ediție a „Serbărilor Zăpezii”, manifestare care se va desfășura două weekenduri consecutive, pe scena care va fi amplasată între Cazinou și Izvorul Sentinela.
 

Startul la distracție îl va da Michael Star, care va urca pe scenă sâmbătă, 9 februarie, de la ora 19. Va fi urmat de Celia, trupa Shift și Elena Gheorghe. Seara se va încheia cu un foc de artificii. Duminică, 10 februarie, va fi o zi dedicată folclorului, în care, începând cu ora 15, vor susține spectacole Ansamblul „Poienița” din Poiana Stampei, Angela Rusu, Ansamblul „Dorna Dorului” din Vatra Dornei, Văru’ Săndel, Ansamblul „Balada” din Bistrița, împreună cu invitații speciali Petre Petrușe, Alina Ceuca, Virginia Bugnar, Anuța Motofelea și Puiu Codreanu. Al doilea weekend al serbărilor va începe sâmbătă 16 februarie, la ora 19, tot cu dorneanul Michael Star, urmat de trupele Mayary Project și Alb Negru, ultimul recital al serii fiind al lui Connect-R. Duminică, 17 februarie, pe scenă vor urca Ansamblul „Cetina Călimaniului” din Șaru Dornei, Pamfil Roată, Ansamblul „Plaiurile Dornelor” de la Clubul Copiilor Vatra Dornei, Ansamblul „Junii Mureșului”, Angelica Flutur și Tinu Vereșezan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: