Astăzi, Anuala, cel mai important examen al artiștilor plastici profesioniști din județul Suceava

Filiala Suceava a Uniunii Artiștilor Plastici din România susține azi, 24 ianuarie 2013, ora 14,00, la City Gallery (în incinta Shopping City Suceava), cel mai greu examen anual din existența sa ca grupare de personalități care se prețuiesc și se sprijină reciproc: expoziția cu cele mai valoroase creații din ultimele 12 luni.
 

Prezintă criticul de artă Valentin Ciucă, dar distinsului ,,profesor examinator” i se alătură publicul iubitor de artă, vizitatorii expoziției pe tot parcursul perioadei în care rămâne deschisă. Membrii Filialei își expun cele mai reușite lucrări în tehnica picturii, graficii, sculpturii, tapiseriei și metaloplastiei. Mai exact, aflăm de la Lucia Pușcașu, președinta artiștilor plastici profesioniști din județul Suceava, lucrările din ,,Anuala 2012” sunt semnate de Iulia Andrieș, Niculai Moroșan, Iulian Asimionesei, Viorica Moruz, Angela Pitariu Bolnavu, Pușa Pîslaru Ionescu, Gabrel Baban, Mihai Pînzaru Pim, Cătălin Chifan, Lucia Pușcașu, Camelia Rusu Sadovei, Loredana Ceică, Dumitru Rusu, Georgeta Gheorghiu, Vasile Anghel Siminiuc, Mihai Ferbei, Eugenia Goraș, Ioan Coțofan, Veronica Gridinoc, Oana Ruxandra Hrișcă, Traian Postolache, Constantin Ungureanu-Box, Marcela Larionescu, Viorel Grigoraș, Anton Costîn, Loredana Ceică, Ioana Palamar și Mircea Dăneasa. Să le fim alături cu prezența, cu respectul și cu interesul pentru creațiile lor!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: