La Auditoriumul „Joseph Schmidt”

„Weekend cu mama”

> Un film în care veți reîntâlni actori cunoscuți, precum Medeea Marinescu, Adela Popescu, Gheorghe Dinică (ultimul film…) și „suceveanul” Ion Sapdaru
 

Marți, 29 ianuarie 2013, de la ora 18.30, în Auditoriumul „Joseph Schmidt” al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, va rula filmul artistic „Weekend cu mama”, o producție românească în regia lui Stere Gulea, cu participarea actorilor Medeea Marinescu, Adela Popescu, Gheorghe Dinică, Ion Sapdaru. Ni se reamintește că filmul a avut premiera în anul 2009 și „tratează o problematică socială actuală cu care se confruntă România începutului de secol XXI, drama copiilor care au părinți nevoiți să lucreze în străinătate și care sunt predispuși riscului alienării”. USV vă invită să vizionați acest film românesc care se bucură de ultima participare actoricească a talentatului actor Gheorghe Dinică.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: