Pentru echipa de Ligă Națională a Universității Suceava în disputa cu colega ei din Divizia A

Victorie la scor

CS Universitatea Suceava s-a impus clar în al doilea meci amical cu echipa a doua a clubului, scorul final al disputei fiind 57-38 (28-13). Dacă în primul joc disputa a fost mai echilibrată, de această dată jucătorii de Ligă Națională nu le-au dat nicio șansă celor mai tineri.
 

Atât în prima repriză, cât și în cea de-a doua, handbaliștii mai experimentați i-au surprins pe colegii lor de Divizie A, marcând din toate pozițiile posibile. La pauză a fost 28-13, după o evoluție promițătoare a sportivilor de Ligă Națională. Ținând cont de faptul că a fost un meci amical, nu trebuie să considerăm că evoluția jucătorilor s-a desfășurat la adevărata lor valoare, acest fapt se va întâmpla la confruntările cu miză care îi așteaptă în Ligă. La finalul celor 30 de minute de joc dintre CSU I și CSU II, scorul a fost 57-38, toți jucătorii intrați pe teren înscriind cel puțin câte un gol. Fiind la începutul pregătirilor, trebuie să așteptăm următoarele meciuri care îi vor pune în forma fizică optimă, pentru a ne face o idee în legătură cu formulele de echipă care vor fi folosite în partidele oficiale. Din formația de prim eșalon valoric au lipsit Țuțu, nerefăcut încă după o accidentare, și Cântec, care a acuzat dureri la un genunchi. În următorul meci de pregătire, CS Universitatea Suceava va primi sâmbătă, 19 ianuarie, în sala LPS, vizita vicecampioanei naționale Știința Bacău. CSU I Suceava: Șelaru, Stănescu, Spiridon – Chiruț (5), Starikov (3), Mitrea (7), Petrea (2), Roșu (8), Gavriloaia (6), Bursuc (8), Șoldănescu (5), Acatrinei (10), Amihăesi (3). CSU II Suceava: Alin Ilii, Nedelcu – Tîrzioru (6), Aldica (4), Smeu (4), Sandu Mihai (10), Țigănașu (5), Dumitraș, Negrușeri (5), Roban (1), Beșliu (3).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: