oKilă peste tot

Sictir postelectoral

Țin să-l salut pe Ștefan Stroe, cu-n vechi salut, Ahoe! Nu de altceva, dar mi-a luat-o nițel înainte în legătură cu narcisiștii cărora le place să-și vadă moacele în continuare afișate pe diferite panouri încă de anul trecut, din timpul campaniei electorale.
 

Mă refer la municipiul reședință de județ. Doi dintre ei, mă rog, sunt poate nostalgici, deoarece s-au întors, după alegeri, la vechile slujbe și vor să-și aducă aminte de perioada când visau la fotolii de parlamentar. Ceilalți, însă, de care s-a săturat lumea, și de prin ziare și de pe la televizor și de pe internet, ar trebui să aibă bunul-simț să ne scutească. Sau, poate, cine știe, și-or fi închiriat spațiile de panotaj până la viitoarele alegeri. Indiferent de motivații, mie, cel puțin, mi se pare sfidătoare această atitudine a respectivilor sictiriți care, dacă nu mă înșel, contravine chiar legilor în vigoare. Și încă ceva. Edilii noștri sunt chiori sau le fug ochii de la respectivele panouri din cauza mormanelor de zăpadă care ajung până la ele?

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: