În Afacerea Star Mod

Protest, timp de 6 zile, pentru ca judecătorii și procurorii să respecte legea

Intrarea „B” dinspre parcul de lângă Palatul de Justiție din Suceava a fost asediată, ieri, pentru o oră, pe un ger cumplit, de membrii Asociației Acționarilor Minoritari de la SC Star Mod SA Suceava, în frunte cu Elena Crudu, președintele acestei formațiuni.
 

S-a protestat împotriva magistraților „care au judecat procesele firmei Star Mod”. Cele aproximativ de 30 de persoane prezente și-au manifestat nemulțumirea cu privire la faptul că „de 7 ani de zile cer în instanță o ședință a AGA”, solicitare care le-ar fi fost respinsă de magistrați. Nemulțumirea publică a asociaților de la Star Mod urmează procedurii de insolvență demarate pe fond, zilele acestea, la Curtea de Apel Suceava, pentru fosta fabrică de confecții din municipiul reședință de județ. Membrii Asociației Acționarilor Minoritari de la SC Star Mod SA Suceava au cerut Primăriei Suceava permisiunea de a protesta în fața Parchetului și a Palatului de Justiție din Suceava. Potrivit Elenei Crudu, judecătorii și procurorii din dosarele pe rol ar trebui „să fie imparțiali, să respecte legea, spiritul acesteia și cetățenii de unde își mănâncă pâinea și nu să își bată joc de ei”. Protestatarii au ajuns, ieri, și la primarul Ion Lungu, căruia i-au cerut să-și poată manifesta drepturile la intrarea principală a Palatului de Justiție, dar și în fața clădirii parchetelor din Suceava. Șase zile, atât va ține, în mod legal aprobat, protestul celor de la Star Mod. O oră la parchet, o oră la palat. Între 10 și 12.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: