Managerul Vasile Rîmbu își pune „mari speranțe” în medicii specialiști angajați de curând

> Conducerea spitalului dorește ca ei să fie folosiți atât în specialitatea de bază, cât și în competențele suplimentare pe care le au
 

Managerul Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, ec. Vasile Rîmbu, ne-a declarat ieri că își pune mari speranțe în cei 8 tineri medici specialiști angajați de curând în urma concursului, mai ales că, în afară de specialitatea de bază, ei mai au și alte competențe medicale dobândite, ce trebuie neapărat folosite. Managerul Râmbu a spus că acești medici au fost prezentați ieri oficial în spital, iar, pe viitor, medicii șefi de secție la care aceștia au fost repartizați vor prezenta lunar, în fața consiliului medical, în cadrul raportului obișnuit, și activitatea acestora. „Doresc ca acești medici tineri să fie folosiți la întreaga lor pregătire, pentru că sunt mulți medici din spital care nu știu că se pot face mai multe intervenții și trimit pacienți la Iași sau în alte părți”, spune Vasile Râmbu. Echipa de specialiști a Spitalului Județean a fost întregită cu medicii specialiști care au promovat concursul organizat de unitate în ultima lună din anul 2012, în urma deblocării posturilor de către Ministerul Sănătății. După cum se știe, spitalul ducea lipsă de specialiști tineri, anumite secții, precum Unitatea Primire Urgențe, Gastroenterologie fiind chiar deficitare în această privință. Cei 8 medici nou angajați sunt Teodora Popescu – specialist ORL, Manuela Șestac – Neurochirurgie, Elena Tătăranu – rezident în anul V în specialitatea Pediatrie, Petruța Oana Demuth – medic specialist Pediatrie, repartizat la Unitatea de Primire a Urgențelor (UPU), Dorin Achiței – medic specialist Gastroenterologie, Ciprian Puha – specialist Ortopedie, Cătălin Franciuc – Neurologie, Bogdan Bondaru – medic rezident anul V, care va lucra tot la UPU.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: