Pe drumurile naționale din județ se circulă „în condiții de iarnă”

În județul Suceava se circulă „în condiții de iarnă” pe toate drumurile naționale, a informat, ieri, prefectul Florin Sinescu.
 

Potrivit reprezentantului Guvernului în teritoriu, ieri după-amiază, din cauza viscolului puternic, era îngreunată circulația pe drumul județean DJ 291 A Siret – Frătăuții Noi și existau sectoare închise pe 22 de drumuri comunale din 10 localități, unde se lucra pentru deszăpezirea tronsoanelor afectate de ninsoare și viscol. Prefectul a mai arătat că Aeroportul Suceava era operațional și că, în ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, nu se înregistraseră deranjamente colective. „Se intervine pentru deblocarea drumurilor înzăpezite. Important e că se circulă în județ, chiar dacă în condiții de iarnă. Cele zece localități în care sunt sectoare închise de drumuri comunale nu sunt izolate, există probleme doar pe porțiuni la care se intervine în acest moment”, a spus Florin Sinescu. El a mai arătat că debitele și cotele principalelor cursuri de apă din județ sunt staționare și nu sunt înregistrate baraje prin dislocarea gheții.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: