Astăzi se întrunește Biroul Permanent Județean al PDL Suceava

„O ședință în care se va spune lucrurilor pe nume”

> Reuniunea ar constitui „momentul zero” de la care să se plece spre reconstrucția organizației și pentru consolidarea pozițiilor pe care PDL le deține în județ
 

Biroul Permanent Județean al PDL Suceava se va întruni în cursul zilei de astăzi pentru a stabili strategia de acțiune în următorul an și pentru a defini principalele direcții pe care se va axa activitatea politică a organizației democrat-liberale sucevene. Ședința conducerii PDL Suceava își propune să analizeze rezultatele alegerilor parlamentare, urmând a se discuta și dacă există posibilitatea ca organizația să obțină un rezultat mai bun, printr-o implicare mai activă a membrilor de partid, au declarat surse democrat-liberale. În cadrul ședinței se așteaptă chiar să existe unele voci critice la adresa conducerii organizației privind modul în care s-a acționat în alegerile parlamentare și cu referire la faptul că nu au fost sancționați primarii PDL care au sprijinit candidații USL. „Va fi o ședință în care se va spune lucrurilor pe nume, urmând ca după acest moment zero să înceapă reconstrucția organizației pentru a menține și chiar consolida pozițiile pe care PDL le are acum în județ”, au spus sursele citate. Ședința PDL Suceava va dezbate și situația privind convocarea Convenției Naționale a PDL din primăvara acestui an. Totodată, PDL Suceava va stabili strategia de atac la adresa conducerii USL a Consiliului Județean Suceava și la adresa guvernării actuale. Deja, președintele organizației PDL Suceava, secretarul general al PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a organizat ieri la București o conferință de presă în care a atacat dur Guvernul Ponta pe problema majorării taxelor locale, arătând că acțiunea guvernamentală a fost în așa fel gândită încât primăriile au fost obligate să majoreze taxele și impozitele locale cu 16%. El a arătat că dacă Guvernul USL chiar dorea menținerea nivelului taxelor și impozitelor locale, trebuia să adopte o ordonanță de urgență în acest sens și nu să adopte o hotărâre de guvern prin care să majoreze limitele în care trebuie să se încadreze localitățile în ceea ce privește taxarea. Iar apoi să anunțe că va adopta o ordonanță de guvern prin care consiliile locale vor putea să decidă dacă majorează sau nu taxele.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: