În 2012

La Primăria Suceava, venituri cu 50.000 lei mai mari decât cheltuielile

> „Avem aproape o decadă în care nu am încasat taxe și impozite, de aceea este nevoie de acest excedent” a precizat primarul Ion Lungu
 

Consiliul Local Suceava a aprobat, ieri, repartizarea excedentului bugetar rezultat la încheierea exercițiului bugetar 2012. Este vorba despre 50.000 lei, primarul Ion Lungu exprimându-și satisfacția că la finele anului trecut nu a fost înregistrat deficit bugetar. „S-a înregistrat un excedent de circa 50.000 lei și este bine că nu suntem pe deficit. Avem aproape o decadă în care nu am încasat taxe și impozite la Primărie, banii nu ne dau afară din casă, de aceea este nevoie de acest excedent”, a precizat șeful administrației locale sucevene. Astfel, 28.749 lei iau calea finanțării secțiunii de dezvoltare, respectiv a acoperirii unora dintre cheltuielile aferente proiectelor de investiții derulate în cadrul Programului Operațional Regional (POR). Diferența de 21.335 lei este orientată spre acoperirea temporară a golurilor de casă provenite din decalajele între veniturile și cheltuielile secțiunii de funcționare a bugetului local, precum și pentru acoperirea definitivă a eventualului deficit bugetar al aceleiași secțiuni, consemnată la sfârșitul exercițiului bugetar.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: