Distracție la pensiune: bătaie ca la Vadu Lat !

Ieri, la ora 1.16, Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată cu privire la faptul că la o pensiune din localitate angajații unei firme de pază au intrat în pensiune și au lovit mai multe persoane.
 

„În urma verificărilor s-au stabilit următoarele: la data de 6.01.2013, în jurul orei 13.00, la pensiunea din orașul Gura Humorului s-a cazat un grup de turiști din municipiul Iași, din care făceau parte și Vasile P., de 32 de ani, Ștefan F., de 31 de ani, Gabriel B., de 34 de ani, și Marcel D., de 30 de ani, împreună cu soțiile sau prietenele. Aceștia au consumat băuturi alcoolice în restaurantul pensiunii până în jurul orei 22, când au dorit acces la piscina pensiunii și au solicitat prelungirea programului la restaurant. Li s-a spus de către personalul de serviciu că piscina poate fi folosită până la ora 22 și că restaurantul se închide peste o oră… În jurul orei 23.30, grupul de turiști din Iași s-a întâlnit în parcarea pensiunii cu unul din administratori, respectiv cu Nicolae U., care curăța zăpada. Aceștia i-au cerut explicații cu privire la programul piscinei și al restaurantului. Vasile P., aflându-se sub influența alcoolului, i-a smuls lui Nicolae U. unealta pe care o folosea la curățat zăpada și l-a lovit cu coada acesteia. Imediat au intervenit și ceilalți membri ai grupului din Iași, care l-au lovit la rândul lor pe Nicolae U. Acesta a reușit să scape, s-a refugiat în curtea locuinței unui vecin și a alertat firma de pază, având contract de colaborare cu aceștia”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava. La fața locului au venit 3 agenți ai firmei de pază, respectiv Gabriel S., de 31 de ani, Marian G., de 30 de ani, și Vasile S., de 28 de ani, care i-au lovit pe Vasile P. și Gabriel B… Scandalul a fost aplanat după intervenția Poliției. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de lovire, atât față de membrii grupului din Iași, cât și față de agenții firmei de pază, urmând a se dispune procedural. În urma scandalului, aflăm că nu au fost persoane care să fi suferit vătămări corporale grave și nici nu au fost distruse bunuri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: